KOHTI TOIVEIDENI TYÖTÄ -VALMENNUS

Kohti toiveideni työtä on henkilökohtainen valmennus Sinulle, joka haluat yhdessä valmentajan kanssa hahmotella uutta ja innostavaa työelämäsi tulevaisuutta joko palkkatyöntekijänä tai yrittäjänä! Työelämässä ei aina tarvitse vaihtaa työpaikkaa, joskus riittää vain nykyisen työn tuunaus tai uusien tehtävien etsintä tutun talon sisällä. Joskus taas ainoa oikea vaihtoehto on käynnistää aivan oma yritystoiminta. 

Valmennus toteutetaan videoyhteydellä (Google Meet) kanssasi erikseen sovitussa aikataulussa. 

Valmennus koostuu viidestä osa-alueesta, jotka etenevät nykyisen työtilanteesi ja ajatustesi kartoituksesta toiveidesi työn osa-alueiden hahmotteluun. Valmennukseen osallistuessasi Sinulla ei tarvitse olla selkeää suunnitelmaa siitä, mitä haluaisit ryhtyä tulevaisuudessa tekemään, mutta haittaakaan siitä ei ole. Tarvitset vain avoimen mielen ja vähän kykyä heittäytyä!

Viimeisessä osiossa saat kasan työn hakemiseen liittyviä käytännön vinkkejä, joiden soveltuvuutta omaan tilanteeseesi pääset pohtimaan valmentajasi kanssa. Valmennusosioiden sisällöt ovat myös räätälöitävissä oman tilanteesi mukaisesti (vrt. esim. palkkatyö-/yrittäjyyshaaveet).  

Valmennuskokonaisuus:

1. Esittäytyminen ja nykytilanteeni kartoitus (kesto 75-90min. + kotitehtävä)

2. Omat vahvuuteni ja voimavarani (kesto 75-90min.               + kotitehtävä)

3. Unelmatyöni ja -tehtäväni hahmottelu (kesto 75-90min.     + kotitehtävä)

4. Työni merkityksellisyys (kesto 60min.)

5. Vinkit työhakuun ja loppuyhteenveto (kesto 75-90min.)


Valmennus SOPII Sinulle, joka...

...koet, ettet nykyisessä työpaikassasi tai -tehtävässäsi pääse toimimaan täydellä potentiaalillasi. 

...kaipaat tukea ja suuntaviivoja oman näköisen työuran löytämiseksi. 

...olet valmis haastamaan omaa ajatteluasi ja työstämään asioita sekä mielen tasolla että halutessasi myös kirjoittaen. 

...haluat nähdä elämäsi tarjoamat vaihtoehdot avoimesti ja kurkistaa rohkeasti myös laatikon ulkopuolelle.

Valmennus EI sovellu Sinulle, jos...

...toivot valmentajalta valmisratkaisuja työhösi liittyviin kysymyksiin. 

...et ole valmis näkemään vaivaa asioiden pohtimiseen ja työstämiseen itsenäisesti.

...vanha tuttu tilanne houkuttaa vielä enemmän kuin ajatus uudesta. 


Valmentajana olen käytännönläheinen, idearikas, aidosti tilanteestasi kiinnostunut ja kaavoihin kangistumaton työelämän tuntija. Miten minua on kuvailtu, pääset lukemaan täältä. Työ- ja opiskelutaustastani taas pääset lukemaan täältä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan valmennukseeni! 


Valmennuksen kesto: 5 x 60-90min. valmennusosiot (1 osio / pvä), valmennettavan kanssa sovitussa aikataulussa edeten. Osioiden suositusväli vähintään 1vko.

Hinta: 399 € (sis. ALV). 

Maksaminen käytännössä: Valmennus maksetaan verkkokaupan kautta, jonka jälkeen laitat sähköpostia valmentajalle (jenni@viidentahdensina.fi). 

Hinta sisältää: Henkilökohtaiset verkkotapaamiset, tulostettavan työkirjan ja mahdollisuuden olla yhteydessä valmentajaan sähköpostitse koko valmennuksen ajan. 

Peruutusoikeus: Sinulla on tilauksellesi kuluttajasuojalain mukainen peruutusoikeus, 14 vuorokautta tilaamisesta. Peruutuksesta on ilmoitettava kirjallisesti oheisella lomakkeella viimeistään ennen 2. valmennusosion alkua. Lomakkeen otsikoksi tulee kirjata "Tilauksen peruuttaminen". 

PERUUTUSLOMAKE