UNELMISTA TAVOITTEITA JA TAVOITTEISTA TOTTA! -VALMENNUSPÄIVÄ

Kun uskallamme elää oman näköistämme elämää, koemme voimakasta elämän hallinnan tunnetta, olemme tyytyväisempiä ja onnellisempia. Onnellisemmat ihmiset puolestaan luovat onnellisempia työyhteisöjä!

Unelmista tavoitteita ja tavoitteista totta! -valmennuspäivä toteutetaan ryhmävalmennuksena. Valmennuspäivä on osallistujia aktivoiva ja koostuu sekä teoria- että pohdintaosuuksista. Päivä sopii erinomaisesti esimerkiksi itsensä kehittämisestä kiinnostuneen tiimin työhyvinvointipäivän ohjelmanumeroksi!

Kukin osallistuja saa suurimman hyödyn valmennuksesta silloin, kun mielessä on jokin tietty tavoite, jonka aloittaminen on syystä tai toisesta jäänyt puolitiehen, eteen on tullut uskonpuutetta, selitysten sekamelskaa tai ajankäytöllisiä haasteita. Tavoite on täysin osallistujan henkilökohtainen, ja voi liittyä toiveiden työuraan, terveellisempien elämäntapojen käynnistämiseen, jonkin haastavan projektin aloittamiseen, vahingollisista ihmissuhteista irtaantumiseen tms.

Vaikka päivä on osallistujaa aktivoiva, ei omaa tavoitetta ole välttämätöntä julkistaa päivän aikana muille lainkaan. Pohdintatehtäviä voi tehdä täysin itsenäisesti ja oman mielen sisällä työstäen. Arvokkaimmat mielen eväät valmennuspäivästä saa kuitenkin silloin, kun pääsemme avoimesti vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia matkoistamme kohti tavoitteita.

Päivän aikana jokainen osallistuja saa tutustua tavoitteeseensa eri näkökulmista, pohtia omia arvojaan ja motivaation lähteitä, tavoitteen merkityksellisyyttä ja mielen sisäisiä uskomuksia. Usein on niin, että oma mielemme on toimintamme ainoa jarru ja niiden jarruttavien ajatusten tunnistaminen ainoa keino päästä kaasuttamaan kohti elämää, jossa saamme hyödyntää täyttä potentiaaliamme!

Onnellinen ja mielekäs elämä koostuu oman näköisten tavoitteiden täyttymisestä, elämän hallinnan tunteesta sekä rohkeudesta uskoa omaan tekemiseen. Jokainen meistä on mielekkään elämän arvoinen.

Toivotan tiiminne lämpimästi tervetulleeksi matkalle kohti toteutuvia tavoitteita! Nähdäänkö valmennuspäivässä?

Pyydä tarjous!

Ryhmän koko: Vähintään kolme osallistujaa.

Paikka: Yrityksen omat / järjestämät tilat.

Huomioitavaa: Valmennus edellyttää mahdollisuuden PowerPoint-esityksen heijastamiseen sekä hieman pöytätilaa osallistujien muistiinpanojen kirjoittamiseen.

Laskutus: Noin 14 päivää ennen tapahtumaa. 


Takaisin valmennuksiin