MOTIVAATIO JA TAHDONVOIMA -LUENTO 

(kesto n. 2h = 2 x 45min.)

Luento soveltuu parhaiten opintonsa alkutaipaleella oleville opiskelijoille, esimerkiksi toisen asteen opinnoissa ja ammattikorkeakouluissa.

Motivaatio ja tahdonvoima -luennon aikana opiskelija saa tietopaketin siitä, miten oma motivaatio ja tahdonvoima tarvittaessa valjastetaan käyttöön silloin, kun käsillä on itselle tärkeä tavoite ja mikä merkitys omilla arvoilla on motivaation säilyttämisessä. Tavoite voi liittyä joko opintojen suorittamiseen ylipäänsä, tietyssä ajassa valmistumiseen tai opintomenestykselle asetettuihin tavoitteisiin. Luento sisältää myös opiskelijaa aktivoivia harjoituksia. 

Valmentajan ote on maanläheinen ja valmentava, herätteleväkin, mutta korostaen opiskelijan armollisuutta itseään ja voimavarojaan kohtaan. Tavoitteena on, että jokainen luennolle osallistunut osaa luennon päätyttyä asettaa itselleen realistiset tavoitteet kussakin elämäntilanteessa niin, että tavoitteeseen pääsy etenee ilman uupumuksen tunteita, ja että opiskelija osaa valjastaa tahdonvoimansa käyttöön niinä hetkinä, kun on aika ylittää haastavampia harjanteita. 

Veloitus: oppilaitoksen kanssa tehdyn sopimuksen mukaan

Huomioitavaa: Live-luento edellyttää mahdollisuuden PowerPoint-esityksen heijastamiseen sekä hieman pöytätilaa opiskelijoiden muistiinpanojen kirjoittamiseen. Luento on mahdollista toteuttaa myös verkkoluentona. 

Laskutus: Noin 14 päivää ennen tapahtumaa / sopimuksen mukaan

Takaisin valmennuksiin