"Jenni vie kadehdittavan hyvin suunnitelmat käytäntöön, omaa loistavat ilmaisutaidot ja onnistuu poimimaan ratkaisun siemeniä tilanteista, missä muut etsivät jo hanskoille naulan paikkaa."

- Eeva 

"...lähinnä se sun puhetyylis auttaa siinä omien ajatusten kokoon saamisessa ja tykkään, kun sulla on (hyvin psykologimainen) keino löytää pitkistä jaaritteluista ne oleelliset seikat ja palata niihin, ja viedä sitä ajatustyötä eteenpäin tehokkaasti. Samaan aikaan hirveen inspiroiva ja rauhoittava juttuhetki oli, tuli varmuutta siihen, että tästä jälleen pääsen eteenpäin ja keinoja lähtee siihen suuntaan." 

- M-R

"Kiitos, teet superhyvää työtä ja oon saanut paljon ajattelun aihetta!"

-Laura

"Jenni on intohimoinen kaikessa mihin ryhtyy, kannustava ja hyväksyvä tyyppi, joka välittömällä läsnäolollaan murtaa jäät ja jonka lasi on vajaanakin aina puoliksi täynnä!"

- Saila 

"Jenni on päämäärätietoinen tyyppi, joka uskoo unelmiinsa ja tekee töitä niiden eteen! Hän elää, kuten opettaa: rehellisesti sydäntään kuunnellen, eikä koskaan luovuta!"
- Joni 

"Jenni on sydämellinen ja päämäärätietoinen, omiin arvoihinsa ja tavoitteisiinsa lujasti nojaava. Hän on kannustava ja pyrkii aina auttamaan ratkaisun löytymisessä elämän eri osa-alueiden haasteissa!"

- Maaret

"Kiitos Jenni mahtavasta valmennuksesta (uravalmennus)! Sain inspiraatiota, tietoa ja uusia näkökulmia omista mahdollisuuksista ja myös itsestäni. Toimit upeasti peilinä, joten oli helppo (ja välillä kirvelevääkin) havaita se, miten oikeestaan itseeni ja taitoihini suhtaudun. Nyt taas reppuun on laitettu uusia eväitä ja eikun eteenpäin. 

Olin seurannut Viiden tähden Sinä -IG-tiliä jo jonkun aikaa, kun tosiaan tajusin, että mun työelämän suunta kaipaisi kirkastamista, niin olit kyllä luonteva suunta lähteä tätä kyselemään. Onneks lähdin! Kaipasin just toista ihmistä rinnalle kulkemaan, kyselemään ja haastamaan. Ja tätä sain."

- Kirsi